Το Carouzel στο Far West

News image

Το Carouzel αποφάσισε να κλείσει μια ακόμη ιδιαίτερη χρονιά με μια ανεπνάληπτη εκδρομή στο πιο εντυπωσιακό Ράντσο !!!!...

Παραδοσιακή Μουσική Παιδεία

News image

ΛΑΙΚΗ ΤΕΧΝΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ...

Εργαστήρι λουλουδιών και πηλού

News image

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ..... !!!!...

Θεατρική παράσταση

News image

Όταν το θεατρικό παιχνίδι οδηγεί σε μια μοναδική παράσταση......

-
+
5

Το Carouzel είναι ένας χώρος που δεν θέλει να είναι αποκομμένος από την οικογένεια αλλά αντίθετα θεωρεί ότι εκείνη είναι η αρχή και το τέλος της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Εκείνη είναι που καλλιεργεί το παιδί στα πρώτα του βήματα μεταφέροντας του το δικό της πολιτισμικό φορτίο. Για το λόγο αυτό στο Carouzel επιδιώκουμε η οικογένεια να είναι συνεργάτης και συναγωνιστής στη δύσκολη πορεία της παιδευτικής διαδικασίας.

Η επικοινωνία λοιπόν και η συνεργασία με τους γονείς είναι απαραίτητη για οτιδήποτε αφορά το παιδί. Για να επιτύχουμε αυτή την επικοινωνία, εφαρμόζουμε τα εξής:

Α. Τακτικές Συγκεντρώσεις Γονέων
Οι συγκεντρώσεις αυτές πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα και για τις οποίες οι γονείς ενημερώνονται έγκαιρα. Σε αυτές συζητούνται κάποια γενικά θέματα που αφορούν την λειτουργία του σταθμού ή κάποια έκτατα θέματα που έχουν πιθανόν προκύψει. Επίσης ενημερώνεστε για την πορεία του εκπαιδευτικού προγράμματος γενικά και ειδικότερα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε με τις παιδαγωγούς οποιοδήποτε θέμα αφορά το παιδί και την ατομική του πρόοδο.

Β. Καθημερινή Γραπτή Επικοινωνία
Είναι η καθημερινή ενημέρωσή σας με ειδικό έντυπο για την πορεία του παιδιού κάθε μέρα στο σχολείο όπου στο πίσω μέρος υπάρχει χώρος για σχόλια από την παιδαγωγό.

Γ. Τηλεφωνική Επικοινωνία
Μπορείτε για οποιοδήποτε θέμα να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το Carouzel κατά τη διάρκεια της ημέρας. Εάν δεν γίνεται να εξυπηρετηθείτε άμεσα μπορείτε να ξανακαλέσετε σε συγκεκριμένη ώρα που θα σας δοθεί.

Λειτουργώντας λοιπόν σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε και εμείς τη δική μας παράδοση στον εκπαιδευτικό χώρο, προσφέροντας κυρίως στα παιδιά μας ευχάριστη απασχόληση και κάνοντάς τα να αισθανθούν το Carouzel σαν το δικό τους χώρο, τους ανθρώπους του σαν οικεία πρόσωπα αλλά και τους γονείς να αισθανθούν σιγουριά και εμπιστοσύνη για εμάς και το εκπαιδευτικό μας έργο.

 
Cartouzel Kids 2010 | Developed by
Επικοινωνία